DÖD MANS HAND 2017

Vägen mot Dallas

Ett nytt kapitel i Död Mans Hand kampanjen

Vårsolen lyser över Slow River och arbetet i gruvorna runt omkring hörs tydligt. Flera vagnar från det närmande järnvägsbygget har letat sig till stan för att fylla på deras förråd. Kriget som tog slut för ett par dagar sen gör att det börjar bli mer och mer fridfullt i området. Rykten från Junk City säger att en ny guvernör snart ska tillsättas och att territoriet lutar mer och mer åt att bli en delstat i Amerikas förenta stater. Dock är det bara rykten och ingen vet egentligen vad som händer innanför de låsta dörrarna till guvernörens residens. Somliga menar att det är ful och rackarspel som pågår medan andra säger att södern fortfarande har huvudstaden i sitt järngrepp. Ingen vet exakt, och många bryr sig heller inte. Livet i Slow River har lugnat ner sig sedan förra veckans tumultartade krigsslut. Att ett par ynka kg guld som lämnats kvar skulle ge så mkt problem för hela byn var helt otippat. Det är tydligt att ryktet om allt guld i marken runt stan har spritt sig även bland den undre världen.

Mitt i allt detta rider ett belevat följe in på sina hästar och ser sig omkring. De tittar mot Royal Flush och ler. Uppenbarligen har de något i sinnet för de går raka vägen in på Dirty Dicks Saloon, och högt inför den samlade skaran så presenterar de sig som fam Caming, annordnare av en stor pokerturnering som ska hållas i Dallas, men att det ska hållas deltävlingar i de angränsande delstaterna så att det bara är finalbord i Dallas. Prissummorna som nämns är $25000 till vinnaren av hela turneringen. Den som vinner här i Slow River vinner en plats i finalen med resa i lyx och flärd som bonus. Utroparen säger att deltävlingen ska ske på söndag och insatsen är ynka $10.
Nu kommer bara den stora frågan. Är DU intresserad av att få en lyxresa till Dallas, chans att få $25000 i vinstpengar och äran att ha slagit ut hela söderns pokerelit. Då är din närvaro i Slow River ett måste denna våren på det första vårlajvet i Död Mans Hand-kampanjen