Shunters Gang

Gordon/Gabrielle Shunter föddes 18 mars 1842 i Texas. Redan i unga år begick Shunter småstölder och bedrägerier. Som 15-åring fördrevs Shunter från sin familj som hade tröttnat på att hela tiden behöva försvara sig mot sheriffens onda blickar och förmaningar. Shunter sändes till en farm för att få jobba bort sitt småkriminella beteende. Trots mängder med hårt arbete och långa dagar fortsatte Shunter att smyga ut så fort chansen visade sig. Det första större rånet blev ett klart misslyckande och Shunter hamnade i ett straffkompani i CSA-armén. Där träffade Shunter sina kumpaner som nu ingår i The Shunter Gang.

Efter kriget har The Shunter Gang rånat minst 4 banker, 3 dilligenser och 1 tåg. De är inte fattiga på något sätt och anledningen till varför de kommit till Slow River och numer tagit över staden är en väl bevarad hemlighet. Inte ens gängmedlemmarna vet syftet. Däremot vet de att de måste behålla kontrollen över staden av någon anledning. Och där är vi nu när vi kommer till årets lajv.

Shunters Gang har kontrollen över det mesta av stadens verksamheter. På ett eller annat sätt tjänar Shunter pengar på andras jobb och agerande. Staden styrs med fruktan och det verkar inte vara någon som vågar ställa sig på Shunters tår

Fler och fler banditer kommer till Slow River och börjar utmana The Shunter Gang om makten i stan.

Det här gänget är det enda vi faktiskt vill söka roller till i år. Som ni märker är namnet Gordon/Gabrielle. Detta för att alla ska kunna söka det oberoende på om man vill spela man eller kvinna. Vi kommer lotta vem som får den här rollen. Det är även bra om du som söker har ett band med dig.