Sökta Roller

Listan kan komma att uppdateras eftersom

Du har förstås friheten att välja (nästan) vilken roll du vill men ju smalare du skriver din karaktär desto svårare är det för oss att skräddarsy intriger åt dig. Vill du öka dina möjligheter att få spännande intriger kan du göra en karaktär som passar in under någon av lajvets sökta roller.

Delstats-senator ***TILLSATT***
Du är nyutnämnd delstats-senator för distriktet Slow River och eftersom du är ny på din post vill du gärna besöka dina väljare. En av anledningarna till ditt besök är att du anser att Slow River behöver en borgmästare. Det bör helst vara en laglydig och lojal person. Det verkar som ett omöjligt uppdrag

Borgmästarkandidater
Slow River ska äntligen få en borgmästare igen! Är du rätt person för jobbet? Vill du kunna utse en egen stads-sheriff? Vill du kunna instifta lagar och bestämma över lokala skatter och i nästa steg om inrättandet av skolor och andra offentliga tjänster. Då ska du söka till ny borgmästare i staden. Du måste förstås vara bofast i eller i närheten av Slow River. Och ha befolkningens stöd!

Lobbyist
Du arbetar åt ett av de större politiska partierna eller en annan organisation, t ex kyrkan. Ditt uppdrag är att se till att rätt person blir vald till borgmästare i Slow River. Eller att fel person inte blir vald. Påverkansarbete kan göras på många sätt. Få av dom är direkt lagliga.

Affärsman
Handeln blomstrar i Slow River. Vi söker därför personer som är intresserade av att bedriva handel med varor eller tjänster (dvs vara aktiva i lajvets handelssystem). Du kan vara allt ifrån investerare från Junk City till en lokal grisfarmare eller guldgrävare. Eller kanske är du ute efter mark för att bygga en större verksamhet. Det verkar som att priset på mark är lågt för den som vill göra ärliga eller oärliga affärer.

Officer
Vi söker officerare och soldater på uppdrag i Slow River. Troligast är att du kommer från något av de närliggande forten. Det kan finnas anledningar att ha lite koll på invånarna i Slow River… 

Undercover-agenter
Du arbetar på uppdrag åt någon. Kanske en privatperson, ett företag, en organisation eller för armén. Ditt uppdrag är att samla information och rapportera till din arbetsgivare. Du kan alltså vara en pinkterton-agent, en officer, en byråkrat, eller en gunslinger. Det viktiga är dock att personerna i Slow River inte får reda på din sanna identitet. Särskilt inte personer som du har uppdrag att samla information om.

Banditer/Outlaws
En levande handel lockar även till sig diverse lycksökare med skiftande moralisk kompass. Kanske är ni ett gäng kriminella som planerar att råna nästa leverans av varor till Slow River? Eller är du bara ute efter att råna guldgrävare som på fyllan blir lite för oförsiktiga? Eller är du en bounty hunter som jobbar åt den som betalar bäst? Kanske för att döda? Kanske för att skydda? Slow River är inte Slow River utan ett visst mått av tvivelaktiga figurer. 

Förslag på andra karaktärer som förgyller Slow River

Korthaj/Gunslinger
Du kommer till Slow River med skjortärmarna fulla med spelkort och revolvern fullt laddad. Erbjud dina tjänster till den som betalar bäst. När du inte jobbar så sitter du och spelar poker på Saloonen med en flaska Whisky bredvid… 

Vanliga arbetare i Slow River.
Dessa behövs ju alltid. Ni kan vara snickare, hovslagare, journalist, skomakare, doktor, begravningsentreprenör, farmare, guldvaskare, trapper, cowboy, bokbindare eller varför inte daglönare. Fantasin är gränsen. Tänk på att du är lite lägre klass. Du beblandar dig inte med banditerna.