Anmälan till DMH 2020

ANMÄLAN ÄR STÄNGD!

INGA FLER ANMÄLNINGAR KOMMER TAS EMOT! 

PGA CORONA-LÄGET ÄR DET BEGRÄNSNING PÅ ANTALET DELTAGARE PÅ LAJVET OCH DEN ÄR SATT TILL 50 PERSONER INKL FUNK OCH ARR. 

Vi kommer ha ett kösystem efter fullt lajv. För att ha en plats i kön så MÅSTE man ha erlagt full avgift. Vi kommer ha kronologisk ordning på köplatserna (sker automatiskt när man anmäler sig) Blir det då en plats ledig så får första plats som har en fullständig anmälan erbjudande om denna vakans. Väljer man att avvakta vid det läget så får man antingen dra tillbaka sin anmälan och får pengarna tillbaka på en gång eller väljer att hamna sist i kön. De som är i kön kommer SJÄLVKLART få sin anmälningsavgift tillbaka i händelse av att man inte får plats på lajvet. Rånar gör vi i Slow River. Inte på riktigt. För bekräftade deltagare och dess ev återbetalning av anmälningsavgiften gäller tidigare satta regler.

Nu är priset för vuxen 500:- och barn 300:-

Sista anmälnings och betalningsdag till lajvet är 15/8

Efter sista betalningsdag kräver vi läkarintyg för återbetalning av lajvavgift.

En ej FULLT (ej betalt den höjda avgiften ) inbetald lajvavgift betyder att man tyvärr inte får delta i arrangemanget även om man kommer till incheckning!

Fyll i för alla deltagare. Är ni familj så får ni fylla i formuläret en gång per person. Gäller även barn pga allergi och att vi har en komplett lista på alla deltagare. Detta för händelse av olycka eller liknande så vi har en aktuell närvarolista på samtliga deltagare.

På grund av att detta inte är ett alkoholfritt lajv och det kan förekomma något hemska scener har vi valt att sätta en åldersgräns för ensamåkande ungdomar till 18 år. Är man minderårig får man självklart komma i sällskap av en vuxen. Dock vill vi nog påpeka att det är inte fråga om en nybliven 18-åring som ska vara förälder till två 15-åringar utan vi rekommenderar att man har en förälder eller annan äldre person i gruppen. Bedömning vid tveksamheter görs av arrangörerna.

OBSERVERA. Er anmälan är ej fullständig förrän ni betalat. Sista inbetalningsdag är 15/8. För att kunna ha en rättvis köstruktur så är det bara FULLSTÄNDIGA anmälningar som har deltagarplats/köplats. Betala därför så fort som möjligt för att säkra din ev plats på lajvet.

Anmälningsavgift betalas till:

Swedbank
Clearingsnr 8417-8
Kontonr 934 505 367-3

MÄRK BETALNINGEN MED FÖDELSEDATA (ÅÅMMDD)!

Snälla glöm inte bort detta. Det är så svårt att hitta vem som betalt om ni missar det!

ORDINARIE PRISER LAJVAVGIFT inkl mat.
0-6 år Gratis
7-12 år 200:-
13 år och äldre 400:-

Sista inbetalningsdag är 31/7 enl ovanstående prislista.

Frågor till Arrangörerna skickas till arrdmh@outlook.com