Saloon

Saloonen är en knutpunkt där byn samlas efter solnedgång. Så se till att dra dit! Ta med dig handarbete, spela lite poker, sjung psalmer eller ta med eget sånghäfte, etc. Om du kan komma på någonting att göra, så gör det i saloonen. Det är ingen saloon om den bara används till måltider! Köp alkoholfri Whisky i baren eller ställ dit din egen premium och köp för inlajvpengar.

Saloonen är det ställe i byn som ska vara samlingspunkten och där det händer massor nästan hela tiden. Det är meningen att det ska vara aktivitet där även under dagtid.
Det är tänkt att man ska köpa marker av bartendern som man spelar poker med. Detta för att ge lite mer action till saloonen. Kortlekar kommer även de tillhandahållas av saloonen.

Vi ser hellre att ni spelar kort där än sitter inne i era hus och spelar. Detta för stämningens och gemenskapens skull.
Fuska gärna, ofta, mycket och öppet. Kom på varandra och agera utifrån det. Tänk på att om ni ska slåss så kommer Charlott att slänga ut er från Saloonen så ni bråkar på utsidan. Alla slagsmål ska vara regisserade och genompratade innan. Skottlossning håller vi utanför alla hus pga ljudnivåerna.