Vision

Vi inom arrangörsgruppen arbetar med att stärka DMHs varumärke som Sveriges enda renodlade Westernlajv. Detta ska göras genom att bygga vidare på de saker som gör DMH unikt och som lockar spelare att komma tillbaks år efter år. Samtidigt finns ett behov att göra DMH mer attraktivt och locka till sig nya spelare.

Vi i arrangörsgruppen är relativt nya i våra roller som alla nybörjare kommer vi ibland att göra fel. Men det finns många kloka personer i vår omgivning och vi lovar att ta råd av dessa personers erfarenheter samt att lära oss av våra misstag.

Vad gäller fiktionen kommer vill vi tydliggöra att  detta inte är ett historiskt korrekt 1800-tals-lajv utan ska återspegla myten av Vilda Västern. Vi vill att lajvet ska vara öppet och inkluderande och därmed inbjuda till olika sorters spel inom lajvets regler och riktlinjer. Det ska gå att spela en fin överklassdam, en smutsig rallare eller en hårdkokt gunslinger. Vi vill även uppmuntra till öppet och inkluderande spel och ryktesspridning.

Men mest av allt vill vi såklart att just du ska få en fantastisk lajv-upplevelse. Ett bra lajv bygger man tillsammans. Har du idéer om hur du vill att lajvet ska utvecklas eller tankar kring din egen och andras intriger så hör av dig till oss. Vi finns här för din skull!